autor zdjęcia pisze o tym tak: " The eggs are covered in a mixture of clay, ash, salt, lime, and rice straw for about 90 days. Second of all, they just taste like egg! " I pisze również, że miejską legendą jest to, że muszą przez lata dojrzewac w końskim moczu(!)... Na zdjęciu jaja kacze.
7 komentarzy:
Co to!? Słynne stuletnie chińskie jaja?
autor zdjęcia pisze o tym tak: " The eggs are covered in a mixture of clay, ash, salt, lime, and rice straw for about 90 days. Second of all, they just taste like egg! "
I pisze również, że miejską legendą jest to, że muszą przez lata dojrzewac w końskim moczu(!)...
Na zdjęciu jaja kacze.
Wesołych Świąt!!!
Dzięki!Mokrego Dyngusa!
Hmm... kacze jaja świeże zawierają salmonellę... takie dłużej leżące chyba muszą mieć jej więcej? Brrrr...
nie wierzę w salmonellę, tak samo zresztą jak w witaminy. Nigdy nie widziałem :)
Prześlij komentarz