2.04.2010

może tym razem nie pisanki?

 
Posted by Picasa
(FotoosVanRobin)

Spokojnych Świąt Wszystkim!

7 komentarzy:

shroeder pisze...

Co to!? Słynne stuletnie chińskie jaja?

shroeder pisze...
Ten komentarz został usunięty przez autora.
am pisze...

autor zdjęcia pisze o tym tak: " The eggs are covered in a mixture of clay, ash, salt, lime, and rice straw for about 90 days. Second of all, they just taste like egg! "
I pisze również, że miejską legendą jest to, że muszą przez lata dojrzewac w końskim moczu(!)...
Na zdjęciu jaja kacze.

Darek Osiński pisze...

Wesołych Świąt!!!

am pisze...

Dzięki!Mokrego Dyngusa!

shroeder pisze...

Hmm... kacze jaja świeże zawierają salmonellę... takie dłużej leżące chyba muszą mieć jej więcej? Brrrr...

am pisze...

nie wierzę w salmonellę, tak samo zresztą jak w witaminy. Nigdy nie widziałem :)